ANKARA / KEÇİÖREN - Abdulhakim Arvasi Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız....Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzdaki yenilenme çalışmaları ara tatil döneminde de devam etmiştir. Okulun koridorları boyanmış, kırık veya arızalı olan kapı kollarının tamiri yapılmış ve kapılara koruma kilidi eklenmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ kutlu olsun.

May

Ankara Havacılık ve Uzay Teknolojileri Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi ile ilgili tanıtım videosu 8. sınıf öğrencilerimize izlettirildi.

May

19 Mayıs Atatürk ’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız okulumuzda coskuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Sınıflar arası Bilgi Yarışmasında galip olan sınıf ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.Öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.